Cart 0

Telekung Hanna Mirae adalah pengeluar telekung cotton exclusive yg paling selesa, kemas dan cantik. Telekung Hanna Mirae dijahit di Malaysia, mengikut cita rasa orang Malaysia. Kami mengutamakan dan mementingkan jahitan di bahagian muka telekung supaya terletak kemas.

MENGAPA PERLU PILIH TELEKUNG HANNA MIRAE?


  1. Material yang digunakan untuk menghasilkan telekung cotton adalah yang bermutu tinggi lembut dan sejuk standing dengan jenama yg terkenal. Jaminan 100% tak jarang, 100% tidak panas. 100% tidak berbulu, lambat buruk walau dicuci berkali-kali. 
  2. Telekung Denim Hanna Mirae menggunakan material denim yang bermutu tinggi tidak melekap, lembut, sejuk dan tidak berbulu
  3. Telekung koleksi Seri Balqis dikenali oleh masyarakat kita dengan nama telekung cotton paris kerana menggunakan material cotton paris tanahnya bersulam penuh, kami menggunakan cotton paris yang bermutu tinggi
  4. Material yg digunakan untuk bahagian top telekung dan kain menggunkan material yg sama
  5. Telekung kami buat double lining hingga melepasi bawah dada so tak perlu pakai anak tudung. 100% confirm rambut tak keluar
  6. Bahagian muka telekung kami jahit dengan kemas, melekap elok terletak sgt selesa, kami guna getah yg berkualiti tinggi supaya tahan lasak tidak mudah loose.
  7. Semua telekung kami free saiz bahagian muka blh fixed muka kecik atau besar. (utk customer yg special case muka dia terlalu kecil atau terlalu besar kena bagi tau kami supaya kami boleh beri saiz yg ngam dgn muka mereka)
  8. Satu-satunya pengeluar telekung yg menyediakan koleksi telekung untuk orang tinggi, orang rendah dan sederhana
  9. Kami ada 7 design yg exclusive, yang pasti semuanya cantik-cantik dan exclusive
  10. Hiasan lace / renda sulam bermutu tinggi dari material cotton yg tahan lasak tak berbulu
  11. Tali pengikat kepala dikemaskan dengan sulam yg cantic
  12. Satu-satunya kedai online yg boleh tukar telekung jika bahagian muka ketat atau longgar. Kami buat sampai ngam.
  13. Kain Telekung kami buat labuh-labuh  54 inchi, lebar 32 inchi (ukur lilit kain 64 inci) so kekakak yg plus saiz dan tinggi tu tak de masalah lagi tang kain tak muat singkat atau ketat. Bahagian pinggang kami jahit dengan getah tebal yg berkualiti tinggi yg tahan lama tak mudah loose.
  14. Lapik Dagu kami guna dari material cotton T-shirt kerana lebih tahan lasak dan melekap beri impak plg selesa pada si pemakai
  15. Telekung Cotton HM sentiasa mendapat permintaan yang tinggi kerana material telekung cotton kami memang terbaik
  16. Telekung Denim HM ramai peminat yang dah beli pasti jatuh cinta kerana telekung denim kami sangat berkualiti, tekstur kain telekung denim ini lembut, sejuk tidak melekap di tubuh. Telekung Denim keluaran HM sudah terjual lebih dari 3000 pasang. Rugi kalau tak beli telekung denim ni sebab memang sedap pakai. Telekung denim ni kami namakan dengan nama Telekung Seri Aisyah denim.
  17. Telekung cotton paris sememangnya mahal harganya tetapi Telekung cotton paris Hanna Mirae murah kualiti premium, Kualiti Telekung Cotton Paris HM memang Terbaik kerana materialnya lembut, sejuk dan sulamnya kemas, Telekung Cotton Paris HM di beri nama Koleksi Telekung Seri Balqis
  18. Harga Mampu Milik dgn kualiti Premium design Exclusive
  19. YANG PALING BEST BOLEH TUKAR KALAU TAK NGAM KAT MUKA, KAMI ALTER SAMPAI NGAM. YELAAA... BELI MAHAL2 TAPI TAK SELESA NAK PAKAI. KAMI TAK MAU MCM TU. KAMI PUN NK PAHALA JUGAK BILA SIS PAKAI TELEKUNG HM NI

LIHAT APA KATA PELANGGAN TELEKUNG HANNA MIRAE

                   


                           

                         

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pembeli produk kami yang sebenar. Namun hasil berbeza menikut citarasa pengguna

 

INGIN MEMBUAT PEMBELIAN? ANDA BOLEH WHATSAPP DI:

<<<<< 01139394053-LINA >>>>

<<<<< 01139394053-LINA >>>>

 <<<<< 01139394053-LINA >>>>


MENGAPA SUSAH NAK CARI TELEKUNG YANG SELESA, TAK CONFIDENT BELI TELEKUNG ONLINE?

Persoalan ini selalu bermain2 dan berlegar-legar di minda kita setiap kali nampak iklan telekung cantik di news feed facebook, hati berkenan nak beli tapi takut. Apa yg kita takutkan:-

    1. Material telekung tak best takut fabric telekung menggunakan material yang keras dan panas serta jarang
    2. Jahitan telekung tak kemas, telekung tak de kualiti, takut jahitan telekung terberetas
    3. Getah kat bahagian muka telekung cepat loose, bila bahagian muka telekung da loose tak leh nk guna so tersadai la kat dalam almari untuk selamanya
    4. Double lining telekung singkat nampak shape dada, nampak leher
    5. Takut kain telekung singkat,kecil, jarang, bahagian muka telekung pulak longgar nak kena pakai anak tudung, dah tu kena pinkan pulak sebab nanti Nampak anak rambut.
    6. Takut material telekung cepat buruk lepas dicuci beberapa kali, warna telekung bertukar kekuningan untuk yang putih,telekung yg berwarna pulak jadi lusuh dan paling tak best berbulu
    7. Kebanyakan telekung yang ada kat pasaran negara kita ni diimport dari Indonesia dan Vietnam, cutting muka telekung import ni tak menepati selera kita orang Malaysia.
    8. Telekung yang elok Mahal la pulak mesti harga ni melebihi 200+++
    9. Telekung yang Murah pulak kebanyakannye guna material lycra. Material ni melekap dan panas. Jika nak telekung cotton yang Murah kain dia panas la pulak. Tak sesuai dengan cuaca negara kita. 
    10. Sooo…kita kena pilih telekung Hanna Mirae

Hanna Mirae mempunyai 7 koleksi telekung, nak tgk semua klik di sini.

INI KOLEKSI TELEKUNG SERI ZAHRA

 Koleksi ini untuk orang tinggi atau untuk org yang suka telekung labuh-labuh. Material telekung ni dari Silky Cotton, Lembut, Sejuk & 100% tak nampak warna kulit. Telekung Seri Zahra ni ada 10 pilihan tau.  

BERMINAT? SILA KLIK GAMBAR

INI KOLEKSI TELEKUNG SERI BALQIS

 Koleksi ini untuk orang tinggi atau untuk org yang suka telekung labuh-labuh. Material telekung ni dari Cotton Paris, Cotton Paris Materialnya bersulam penuh sangat esklusif, sejuk, lembut memang selesalah

BERMINAT? SILA KLIK GAMBAR


INI KOLEKSI TELEKUNG SERI AISYAH DENIM

 Koleksi ini sesuai sangat untuk semua golongan tinggi, rendah, kurus,plus saiz semuanya boleh pakai. Materialnya dari cotton denim yg selesa strechable, lembut, sejuk dan yang menarik ada byk warna. Material ini tak melekap tau, tebal tapi jangan risau langsung tak panasBERMINAT? SILA KLIK GAMBAR

INI KOLEKSI TELEKUNG SERI HANIEY

 Koleksi ini sesuai sangat untuk semua golongan tinggi, rendah, kurus,plus saiz semuanya boleh pakai. Materialnya dari cotton SB line, Cotton SB Line ni material dia Mahal structure kainnya seperti Germany Cotton, Material ini tahan lasak, sejuk, lembut dan 100% tak nampak warna kulit. Didatangkan dengan satu warna sahaja All White. Ada 2 design Sepasang dan Mini. Nak tau lebih lanjut klik pada gambar.

BERMINAT? SILA KLIK GAMBAR

INI KOLEKSI TELEKUNG SERI QASEH

Koleksi ini sesuai sangat untuk semua golongan tinggi, rendah, kurus,plus saiz semuanya boleh pakai. Materialnya dari cotton SB Line berwarna putih nila bersulam tabur di seluruh tanah kain. Dihujung telekung dikemaskan dengan ruffle menampak kan telekung koleksi Seri Qaseh ni ringkas dan elegant. Material ini Sejuk dan tahan lasakBERMINAT? SILA KLIK GAMBAR

INI KOLEKSI TELEKUNG SERI SOFFEYA

Koleksi ini sesuai untuk Orang Rendah Sahaja, Remaja Sekolah Menengah sesuai dengan koleksi ini . Material telekung ni dari Silky Cotton, Lembut, Sejuk & 100% tak nampak warna kulit. Telekung Seri Zahra ni ada 6 pilihan tau

BERMINAT? SILA KLIK GAMBAR


INI KOLEKSI TELEKUNG SERI AURORA

Koleksi ini sesuai untuk semua ketinggian, Material yang digunakan dari material Italian Cotton, kain kapas yang bermutu kehalusan tekstile dan kekemasan sulam menjadikan ia excluisveBERMINAT? SILA KLIK GAMBAR


INGIN MEMBUAT PEMBELIAN? ANDA BOLEH WHATSAPP DI:

<<<<< 01139394053-LINA >>>>

<<<<< 01139394053-LINA >>>>

 <<<<< 01139394053-LINA >>>>