Cart 0

CARA NAK BELI

1) Bayar dengan credit card atau debit card caranya:-

Pilih telekung mana yg berkenan add to card >>> View Cart>>> Check Out>>>Lengkapkan butiran utk postage>>>continue>>>place order now>>>pilih cedit card atau PFX jika nak byr guna debit card then pilih bank mana>>> bila payment da settle kami akan pos hari yg sama jika payment before 12pm hari bekerja, slps waktu tersebut kami proses next day


2) Cara ke 2 boleh wasap jer agen2 kami, blh tanye mcm2, pilih telekung mana yg berkenan ingatkan nama koleksi atau screen shoot je pas tu send kat mana2 no kat bawah ni. Dengan pantas kami reply

011-39394053 (LINA)

017-3200820 (ILA)

017-3200633 (SUFI)


3) Cara ke 3 boleh datang pick up sendiri kat opis kami di:- 

HANNA MIRAE MARKETING (SA0388763-K)

BLOCK F61/G

PLAZA JELUTONG, NO.5C

PERSIARAN GERBANG UTAMA

BUKIT JELUTONG, 40150 SHAH ALAM

p/s kami buka Isnin-Jumaat 9am-5pm, Kalau nak datang selepas waktu ini call kami dulu tau


4) Cara ke 4 COD, Cash On Delivery AREA Bukit Jelutong, Aeon Mall Sek 13 Shah Alam, Glenmarie, Subang Prade,  Bangsar, Pantai Dalam, PJ State. Wasap mana2 no agen kami utk appoitment delivery ye.

011-39394053 (LINA)

017-3200820 (ILA)

017-3200633 (SUFI)


PIlih lah mana2 cara yg memudahkan sayang2 semua