Cart 0

TELEKUNG SERI AISYAH DENIM LACE (Klik gambar utk lihat warna)

RM 160.00 RM 20,000.00


Mengapa perlu beli Seri Aisyah Denim by HM?

1) Fabrik Cotton Denim di datangkan dengan kaler2 yg menarik.

2) 1 set dengan kain

3) Fabric yang tidak melekap, tidak jarang, selesa dipakai, kain sejuk nyaman jer rasa. Ringan serta lembut digunakan sepanjang solat (mengikut piawaian Syariah)

4) Labuh kain 49", lebar kain 30" dan tebal getah pinggang 1". So tak de masalah kat kekakak yg comel2 tu, sbb material ni strechable mmg selesa sgt

5) Labuh telekung dari bawah dagu 34"

6) Ukuran muka free saiz dari saiz s sampai plus saiz semua blh pakai. Kemasan jahitan dikepala dgn getah yg berkualiti tinggi, lembut sgt mmg tak tinggal kesan birat langsung

7) Bahagian kepala dikemaskan dgn renda prada yg sgt exclusive, tebal dan tidak mudah koyak. Disekeliling telekung dijahit dgn lace setebal hampir 2 inchi yg sgt cantik dan elegant

8) Lebih praktikal,lebih selesa, senang dipakai tidak perlu memakai anak tudung kerana reka bentuknya telah diinovasikan untuk melekap di muka sekaligus memberi keselesaan kepada sesiapa sahaja yang memakainya

9) Sangat sesuai digunakan untuk menunaikan Haji dan Umrah

10) Dan Sgt sesuai dijadikan hantaran dan hadiah utk org tersayang


Money back guaranteed jika kualitinya tidak seperti yg disebutkan. Anda pasti berpuas hati dgn rekaan telekung exclusive by HM. Kain Denim yg kami gunakan sgt2 bermutu tinggi

wasap.my/601139394053/denimlace

Untuk sebarang info lanjut & pertanyaan, boleh Whatsapp ke 011-39394053